Bel ons 053 784 754

Authentiek en Confidentieel

Getuigenissen zijn 100% authentiek en in deze vorm volledig anoniem omwille van confidentialiteit en geheimhouding. De herkomst van deze referenties werd verkregen door een onafhankelijk marketing bureau digi-motions.be en kunnen op eenvoudige wijze aangevraagd worden ter verificatie ervan.

Klant Waasmunster

“Toen we 4 jaar geleden naar onze huidige locatie verhuisden en gingen uitbreiden, hebben we AA Verhoeven als partner gekozen voor het beheer van onze informatica, NAS en pc’s. Ze boden een goede prijs en één aanspreekpunt voor al onze vragen aan. En tot op de dag van vandaag komen ze die belofte na. Als we een probleem hebben, bellen we hen op en worden we direct geholpen. We hebben eens een virus gehad tijdens het weekend en ook dan konden we op hen rekenen. Ze beperkten de schade en minimaliseerden de last. Daarnaast geven ze ons advies, indien we een laptop voor onze werkmannen moeten aanschaffen. Ze kennen ons totale plaatje en kunnen daar perfect op inspelen.”

Ann P

Klant Aalst

“Op het moment dat we zonder computers en een platte server zaten, liet onze IT’er ons in de steek. We waren dus technisch werkloos en moesten zo snel mogelijk iemand vinden die ons kon helpen. Ik vind referenties zeer belangrijk, dus ben ik gaan rondhoren in mijn netwerk. Zo kwam ik bij AA Verhoeven terecht. Binnen een half uur stonden zij voor onze deur! Bovendien leggen ze alles in verstaanbare taal uit en maken ze geen misbruik van je situatie. AA Verhoeven is voor ons een adres waar we terechtkunnen voor de aankoop van materialen en al onze vragen en problemen omtrent IT, computers en zelfs gsm’s.”

Annick DV

Klant Nieuwerkerken

“Wij zijn een familiebedrijf en in de tijd van mijn vader hadden we onze eerste kopieermachine nodig. Hij heeft toen voor AA Verhoeven gekozen en was een van hun eerste klanten. Dat is ondertussen al meer dan 30 jaar geleden. Vandaag de dag beheren ze onze informatica en pc’s en hebben we ook een aantal printers van hen. Ze lossen problemen snel op en geven betrouwbaar advies. Dat is voor ons dé definitie van topservice.”

 Geert C

Klant Gent

“De multifunctionele toestellen die door ons volledige departement worden gebruikt, hebben we destijds bij AA Verhoeven gekocht. Vooral hun service qua onderhoud was daarin een doorslaggevende factor. Onze IT-afdeling kan kleine problemen oplossen, zoals papier dat eens vastzit, maar voor complexere zaken kunnen we op de expertise van AA Verhoeven rekenen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in multifunctionals. Bovendien denken ze vooruit. Problemen die wij nog niet zien, lossen zij al op of ze voorkomen dat er één ontstaat. Ook andere toestellen die we zelf onderhouden, kopen we bij hen aan, want ze bieden een snelle levertermijn en scherpe prijs. AA Verhoeven vindt hun persoonlijke service een vanzelfsprekendheid, maar wij ervaren dit als zeer uitzonderlijk!”

 Bruno B

Klant Erembodegem

“Als we niet kunnen printen, scannen of faxen, dan hebben we een groot probleem. Dat begrijpt AA Verhoeven zeer goed, want meestal staat de technieker na een paar uur al voor onze deur en is het probleem dezelfde dag opgelost. Het is een veelzijdig bedrijf met een uitgebreid productgamma. Ze geven een antwoord op alle IT-vragen waar wij als kantoor mee geconfronteerd worden en denken met ons mee. We zijn bij hen terechtgekomen via mond-tot-mond-reclame en hebben ondertussen al meer dan 10 jaar een contract lopen voor printers, computermateriaal en kantoorbenodigdheden.

Tom DG

Klant Erpe-Mere

“AA Verhoeven heeft bij ons een server en nieuwe pc’s geïnstalleerd. Ondertussen werken we al jarenlang met hen samen. Ze zijn dichtbij als er assistentie nodig is en komen ook snel langs. Als we een probleem hebben, dan bieden ze een oplossing tegen een correcte prijs. Vorig jaar is ons systeem gehackt, maar hebben we slechts een minimum aan informatie verloren. Doordat AA Verhoeven een goede firewall had geïnstalleerd en onze server elke avond een back-up maakt, konden alle bestanden worden herplaatst. Dankzij hen waren we na één dag alweer operationeel.”

Pieter JL

Klant Aalst

“De samenwerking met AA Verhoeven is TOP! Ze gaan tot het uiterste om hun klanten verder te helpen. Naast hun supersnelle service zijn hun voornaamste troeven een correct advies in mensentaal, correcte prijzen en het comfort van één aanspreekpunt voor al je IT vraagstukken. Vragen en problemen worden onmiddellijk opgenomen én aangepakt om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Toen we onverwachts met een virus geconfronteerd werden deden ze er alles aan om ons zo snel mogelijk uit de nood te helpen. Als online marketing bureau is het van cruciaal belang op een betrouwbare IT partner te kunnen rekenen. Niets dan lof, ik zou hen aan iedereen aanbevelen!”

Bart M